Weekend Wellness tijdens ongekend warme temperaturen in Nederland!

Waar moesten we zijn afgelopen week?
Een weekend wellness vakanties was weer erg populair afgelopen week. We hebben dan ook een
ongekend tropisch warme week achter de rug. Warmterecords werden verbroken en volgenden elkaar per dag op. Met wel 32 graden in Maastricht werd op woensdag een absoluut record neergezet. Zo heet als afgelopen week is het in september nooit geweest sinds het begin van de metingen. Wellness vakantie resorts hebben het er maar druk mee gehad. Het was goed vertoeven voor internationale toeristen bij de Nederlandse wellness en. ook zij wisten het strand en de wellness goed te vinden. Sowieso is het jaar 2016 wereldwijd hard op weg een record te vestigen als warmste jaar ooit gemeten. Het warmste jaar daarvóór was trouwens 2015.

Mijn persoonlijke wellness ervaring van afgelopen weekend

Zelf bracht ik afgelopen weekend door in het schitterende NH Hotel te Noordwijkerhout, waar ik na een leuk bedrijfsfeest heerlijk wakker werd in een heerlijk bed en met prachtige wellness. Dit luxe hotel profiteerde maximaal van de internationale belangstelling in één van de vele activiteiten die dat weekend plaatsvonden. Zo had de RAI verschillende internationale beurzen en was het op zaterdag zowel de Dag van de Democratie als Nationale Monumentendag, wat ook recordaantallen bezoekers trok. Omdat het natuurlijk snikheet was, lieten de vele toeristen zich graag verwennen met verschillende wellness kuren in Nederland. De wellness hotels waren dit weekend allemaal ontzettend vol en ik was allang blij dat ik nog een weekend wellness voor mijzelf had weten te bemachtigen.

Pak nu je kans voor een boeking in het prachtige Grand Hotel Amrath in Amsterdam!
(Book your reservation in the great Grand Hotel Amrath in Amsterdam here)

Overigens boekte ik in augustus en daarmee was ik al aan de late kant. Het wordt sowieso aangeraden om ver vantevoren te boeken. Hotelovernachtingen boeken is natuurlijk een sport en een kunst op zich. Het is aan te bevelen uw opties eens naast elkaar te zetten en daarbij constant de website met de laagste prijs in de gaten te houden. Niet meteen boeken, maar eens rustig afwachten tot uw wellness vakantie het goedkoopste is, wil wel eens helpen.

Kijk daarnaast ook naar de verschillende services die de hotels bij uw boeking garanderen:
Zit er ontbijt bij? heb je toegang tot Wifi / parkeergelegenheid / TV en iedere dag verse handdoeken? Betaalt u voor toegang tot de wellness in het hotel, of is deze gratis voor gasten? Dit zijn standaardservices die per hotel kunnen verschillen. Het aanbod kan daarmee mooier of juist minder mooi lijken.
Trakteer jezelf eens op een leuk weekend wellness in Nederland. De ideale wellness ervaring is onafhankelijk van het weer en gaat vooral om het relaxen. Dat kan dus altijd.