Wellness vakantie naar de Verenigde Staten!

Straks voor minder dan zeven tientjes naar de Verenigde Staten vliegen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan dit straks zomaar een goedkope wellnessreis worden. De Luchtvaartmaatschappij Norwegian is van plan om straks vluchten aan te bieden vanaf 69 doller van Ierland naar de VS. Zo wil het goedkoop reizen naar de Verenigde Staten mogelijk maken en de aanval openen op andere maatschappijen die vluchten aanbieden van Amerika naar Europa.

Het wilde Westen prijzen vechten in de Verenigde Staten

Dat klinkt als een lekkere binnenkomer. Wellness vakanties naar de Verenigde Staten zijn straks dus extra goedkoop. Het is nu dus wel een mooi moment om die Miami Vibe eens even lekker mee te pakken. Daarmee kun je tegelijkertijd je laten verwennen door heerlijke wellness.
Er wordt door vliegmaatschappijen al serieus rekening gehouden met een enorm potentieel voor dit concept. Zo heeft vliegmaatschappij Norwegian al 50 extra vliegtuigen besteld voor de Atlantische vlucht. Vliegreizen worden dus enorm concurrerend. Daarbij wordt een heerlijke wellnessreis nog nét even wat lekkerder.

Een 5-sterren hotel in Miami komt dankzij deze goedkope vliegtickets wel heel dichtbij. Zo pak je het voordeel van zon, zee, strand en wellness. Via wellnessreisjes.nl kun je nu het schitterende hotel Fontainebleau in Miami boeken. Hier kun je genieten van heerlijke wellness, in een superdeluxe hotel. Een verre reis, met heerlijke ontspanning.
Sowieso is Amerika weer meer in trek. Het continent kent uiteenlopende klimaten met voor ieder wat wils. De wellness is daarbij ook erg divers. Je kunt verschillende wellnessreisjes boeken in variëteit. Of je nu een wellness thema gericht op de winter, of het zon-zee-strand idee van de meer zuidelijke staten van de Verenigde Staten. Het kan allemaal.

De Verenigde Staten zijn natuurlijk hot, nu het land iedere dag in het nieuws is. Dat heeft altijd zijn effect op het toerisme van het land. De trend is dat het toerisme aantrekt, wanneer het land meer in het nieuws komt. Wellnessreizen naar de Verenigde Staten worden in toenemende mate verkocht. Zeker nu de Verenigde Staten zo in het nieuws zijn.

We kennen natuurlijk allemaal de prachtige stranden van Miami in de Verenigde Staten. De beelden hebben we allemaal wel gezien. De Hollywood-letters, het vrijheidsbeeld, Times Square, Sierra Nevada, allemaal prachtige lokaties. Maar de Verenigde Staten schittert ook op minder bekende terreinen. Zoals vele culture zaken die vaak onderbelicht worden. Wat dacht je van de prachtige Mexicaanse invloeden in de zuidelijke staten?

Dat, en nog veel meer, zullen we in volgende blogs verder bespreken. Voor nu zouden we toch willen zeggen: Welcome to Miami!